Over mij

Hallo, ik ben Eric van beddenpro.

In mijn professionele carrière heb ik een 100 tal verschillende fabrikanten van slaapcomfort bezocht. Steevast kreeg ik de vraag: Ligt het goed Eric? Ligt het echt goed? 
Laat me niet lachen! Alsof ik, gekleed en wel, op, 3 minuten tijd, kan beslissen of iets goed is, ja dan nee. Ik vergelijk het vaak met een relaxzetel. Zit U daar vanaf het eerste moment goed in? Zoek dan aub verder, want dan geeft hij te weinig steun in de lenden en onderrug. U moet zich aanpassen aan de zetel. Niet de zetel aan U!

Met matrassen is dat ook zo. Kan u op 3 minuten bepalen wat u voor de komende 10 jaar comfort en een goede ondersteuning kan brengen. Het antwoord is Neen!

Ik ben trots op deze site. Niet alleen kan u online bestellen. U kan ook via de chat of, na afspraak bij U thuis, belangrijke vragen stellen.
Wat met gewichtsverschil? Mijn partner werkt in shiften, ik slaap onrustig, ik heb ’s ochtends stramme spieren, ik heb het koud ‘s nachts etc) zomaar een greep, van vragen die belangrijk zijn om uw comfort te bepalen.
Vergeet niet! We zoeken samen een goed comfort, maar U moet zich aanpassen aan het matras. Het matras niet aan U.

Met vriendelijke groeten
Cox Eric

“Ik verzorg uw slaap!”